Äntligen, boka den 25/9 Clarion Hotel

Senaste nytt från ÖRB

Entré och övrig info.

På grund av dom lagstadgade restriktioner och förbud som gäller när detta skrivs så har Clarion endast plats för ca 120 sittande personer av dom 300 som är tillåtna för inomhusarrangemang. Stående publik är ej tillåtet. För att minska förlusten för föreningen har styrelsen beslutat att medlems priset på entrén tas bort så länge restriktionerna gäller. Vilket betyder en entré avgift på 150 kronor för samtliga. Skulle det ske ändringar så att vi kan släppa in mer publik så återgår allt till det normala. 

Band presentation

25 sep
T-Blues Sweden, Hightones och Blue4U. Reservband Jellyroll Soul.

 30 okt

Peter Gyoni´s Boogie Doctors, New Tivoli och J´s Bluesmates, Reserv band,

Black Town Blues.

27 nov. The Blues Project, Kung Botes Kapell och Jellyroll Soul. Reserv band Tatanka Band.

 11 dec

Mobacka Blues Band, Black Town Blues och Boogie Woogies. Reserv band Svea. Spel ordningen ännu ej fastslagen.