OBS! VIKTIGT INFO INFÖR 25/9

Hej, äntligen är vi igång efter 1½ års väntan med musik igen dock med restriktioner. Vilket innebär att endast sittande publik kommer att tillåtas. Endast förköp via Ticketmaster kommer att gälla (länk nedan). Ingen entré vid dörren med andra ord. Max 120 personer kommer att erbjudas sittplats/bord. Sällskap på större än 2 personer kan splittras och få plats vid olika bord och får ev. sitta med annat par. Enligt restriktionerna är det inte heller tillåtet att byta plats under kvällen för att umgås med andra gäster. Tillåtet är det däremot att gå ut och röka, toalettbesök samt gå till baren och inhandla dryck och snacks.

Insläpp från 18:00 musiken börjar 19:00.

För att minska förlusten för föreningen har styrelsen beslutat att medlems priset på entrén tas bort så länge restriktionerna gäller. Biljettpris: 150:- plus förköpsavgift. Ska det ätas mat, ring Clarion Hotel på tel. 019-6706707 för att boka bord.

Kvällens Band:

Blu4you

The Hightones

T-Blues Sweden

 Länk Ticketmaster: http://www.ticketmaster.se/event/600383 

 Välkomna

I samarbete med Clarion hotell Örebro, Vuxenskolan och Real World Sound